• Tamjanika 2022 Quick View
    • Tamjanika 2022 Quick View
    • Tamjanika 2022

    • 950.00 рсд
    • Rated 0 out of 5
    • Vinograd Ekspozicija: jugo-istok Nadmorska visina: 320m Sorte: Tamjanika Starost vinograda: 15 god Berba: 2022 Podrum Fermentacija: od 15-18°C Odležavanje: inox 6 meseci Alkohol: 12,0% Šećer: 2,2 gr/l Kiseline: 6,5gr/l SO2 90mg/l pH 3,3 Serviranje 8-12°C
    • Dodaj u korpu
  • Chardonnay 2022 Quick View
    • Chardonnay 2022 Quick View
    • Chardonnay 2022

    • 950.00 рсд
    • Rated 0 out of 5
    • VINOGRAD Lokalitet: Fruška gora, Novi Slankamen Ekspozicija: Jugoistok Nadmorska visina: 243 m Sorte: Chardonnay Starost vinograda: 12 godina, prinos do 1.5 kg po čokotu Berba: 2022 PODRUM Fermentacija: od 15 do 18°C Odležavanje: inox i boca Alkohol: 13% Šećer: 1,6 gr/l Kiseline: 6,2 g/l SO2 120 mg/l pH: 3,33 Serviranje. 8-12°C
    • Dodaj u korpu
  • Rose 2022 Quick View
    • Rose 2022 Quick View
    • Rose 2022

    • 770.00 рсд
    • Rated 0 out of 5
    • VINOGRAD Lokalitet: Župa aleksandrovačka Ekspozicija: jugoistok Nadmorska visina: 290m Sorte: Merlot 100% Starost vinograda: 10god Berba: 2022 PODRUM Fermentacija: od 16 do 20°C Odležavanje: inox Alkohol: 12,5% Šećer: 3,8gr/l Kiseline: 6,4g/l SO2 98mg/l pH: 3,48 Serviranje. 8-12°C
    • Dodaj u korpu
  • Merlot 2019 Quick View
    • Merlot 2019 Quick View
    • Merlot 2019

    • 1,800.00 рсд
    • Rated 0 out of 5
    • VINOGRAD Lokalitet: Župa aleksandrovačka Ekspozicija: jugoistok Nadmorska visina: 300 m Sorte: Merlot 100% Starost vinograda: 13 godina, prinos do 2 kg po čokotu Berba: 2019 PODRUM Fermentacija: od 22 do 28°C Odležavanje: barik burad – srpski hrast, madjarski hrast, francuski hrast Alkohol: 15% Šećer: 1,6g r/l Kiseline: 5,8g/l SO2 82mg/l pH: 3,55 Serviranje: 15-18°C
    • Dodaj u korpu
  • Balance 2018 Quick View
    • Balance 2018 Quick View
    • Balance 2018

    • 1,700.00 рсд
    • Rated 0 out of 5
    • VINOGRAD Lokalitet: Župa aleksandrovačka Ekspozicija: jugoistok Nadmorska visina: 290m Sorte: Merlot, Cabernet Sauvignon Starost vinograda: 13 godina, prinos 1- 2 kg po čokotu Berba: 2018 PODRUM Fermentacija: od 22 do 28°C Odležavanje: barik burad - srpski hrast, madjarski hrast Alkohol: 14% Šećer:0,5gr/l Kiseline:6,14gr/l SO2 109mg/l pH:3,40 Serviranje. 15-28°C
    • Dodaj u korpu
  • Cabernet Sauvignon 2017 Quick View
    • Cabernet Sauvignon 2017 Quick View
    • Cabernet Sauvignon 2017

    • 4,300.00 рсд
    • Rated 0 out of 5
    • Vinograd Ekspozicija: jugo-istok Nadmorska visina: 320m Sorte: Cabernet Sauvignon Starost vinograda: 12 god Berba: 2017 Podrum Fermentacija: od 18-25°C Odležavanje: barik 14 meseci, boca 48 meseci Alkohol: 14,0% Šećer: 0,9 gr/l Kiseline: 5,8 gr/l SO2 90mg/l pH 3,5 Serviranje 16-18°C
    • Dodaj u korpu
  • Cabernet Sauvignon 2018 Quick View
    • Cabernet Sauvignon 2018 Quick View
    • Cabernet Sauvignon 2018

    • 1,700.00 рсд
    • Rated 0 out of 5
    • VINOGRAD Lokalitet: Župa aleksandrovačka Ekspozicija: Jugoistok Nadmorska visina:280m Sorte: Cabernet Sauvignon 100% Starost vinograda: 13 godina, prinos 1- 2 kg po čokotu Berba: 2018 PODRUM Fermentacija: od 22 do 28°C Odležavanje: barik burad - srpski hrast, madjarski hrast Alkohol: 14% Šećer:0,7gr/l Kiseline:5,75g/l SO2: 88mg/l pH: 3,58 Serviranje: 15-18°C
    • Dodaj u korpu
  • Chardonnay 2018 Quick View
    • Chardonnay 2018 Quick View
    • Chardonnay 2018

    • Rated 0 out of 5
    • VINOGRAD Lokalitet: Fruška gora, Novi Slankamen Ekspozicija: Jugoistok Nadmorska visina: 243 m Sorte: Chardonnay Starost vinograda: 12 godina, prinos do 2 kg po čokotu Berba: 2018 PODRUM Fermentacija: od 16 do 20°C Odležavanje: inox i hrast, 500l Gastro savet: Bela mesa (piletina, ćuretina (mlinci), mršava svinjetina), paste sa svetlim sosevima, pasta carbonara, beli mrs, kremasti deserti umerene slasti. Alkohol: 12,5%…
    • Read more
  • Rajnski Rizling 2018 Quick View
    • Rajnski Rizling 2018 Quick View
    • Rajnski Rizling 2018

    • Rated 0 out of 5
    • VINOGRAD Lokalitet: Fruška gora, Novi Slankamen Ekspozicija: Jugoistok Nadmorska visina: 243 m Sorte: Rajnski rizling Starost vinograda 12 god, prinos 2 kg po čokotu Berba: 2018 PODRUM Fermentacija: od 16 do 20°C Odležavanje: inox Gastro savet: jela tipa; sushi, bela riba, plodovi mora, svetla mesa, sezonske salate, pita sa jabukama, paste/rizota sa prethodno navedenim. Alkohol: 12,5% Šećer: 2,9 gr/l Kiseline:…
    • Read more
  • Merlot 2018 Quick View
    • Merlot 2018 Quick View
    • Merlot 2018

    • Rated 0 out of 5
    • VINOGRAD Lokalitet: Župa aleksandrovačka Ekspozicija: jugoistok Nadmorska visina: 300 m Sorte: Merlot 100% Starost vinograda: 10 godina, prinos do 2 kg po čokotu Berba: 2018 PODRUM Fermentacija: od 22 do 28°C Odležavanje: barik burad - srpski hrast, madjarski hrast Gastro savet: jagnjetina, pačetina, laganija divljač, zreli sirevi, masnija riba. Alkohol: 14% Šećer:2,6gr/l Kiseline:5,2g/l SO2 62mg/l pH:3,76 Serviranje. 18-20°C
    • Read more